Direktlänk till inlägg 25 januari 2008

In- och utgångsmusik!

Av Annika - 25 januari 2008 12:00

Har nu ägnat en timme åt att lyssna igenom en massa musik på www.kyrkomusik.se för att välja ingångs- och utgångsmusik. Valet var dock inte så svårt. Som ingångsmusik vill vi (eller i alla fall jag) ha F Mendelssohns ”Bröllopsmarsch” (den är så klassisk och pampig) och som utgångsmusik blir det ”Brudmarsch från Öland” såklart, det valet kändes så självklart. Båda låtarna finns på www.kyrkomusik.se.


Sedan ska vi välja två psalmer som ska sjungas men det har jag ingen aning om vilka det blir. Vet faktiskt inte ens vilka psalmer som brukar sjungas. Till dop är det lättare men man kan väl knappast ha ”Tryggare kan ingen vara” på ett bröllop ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Caroline

25 januari 2008 22:52

Alltså, det skulle ju vara lite roligt med musik som är förknippad med Öland, men på nåt sätt såg jag dig och Mannen inhoppandes, med folkdräkter och N i strumpor med bollar på, hand i hand, glada, och helt tokiga... :)

Mendelssohns är som du säger klassisk och pampig, och jag kan intyga om att den pampigheten ger ett STORT härligt pirr i magen!

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 24 februari 2009 19:51

Lite mer än ett halvår sedan bröllopet och här kommer lite bilder som fotografen tog (www.fotobyalex.se). Bilderna är inte i kronologisk ordning men det kanske går bra ändå ;-)   På väg till fotograferingsstället (Kapelludden, Öland)   Äldsta dotte...

Av Annika - 20 december 2008 22:22

... och äntligen har tackkorten skickats :-). Vi tog oss i kragen för någon månad sedan och satte oss med tackkorten men kunde inte komma överens om vilket kort vi skulle välja ;-). Inte så att vi blev osams över det men vi kunde inte välja. Det slut...

Av Annika - 30 september 2008 11:37

Den här bilden är en av mina favoriter bland fotografens bilder: ...

Av Annika - 24 september 2008 20:13

Nu äntligen, efter ca 45 långa dagar av väntan, har vi fått bilderna från fotografen. Än så länge "bara" på dvd-skivor (framkallningen ska vi fixa själva). 60 st redigerade bilder och 1890 oredigerade! Det tog en stund att gå igenom alla :-)   Efters...

Av Annika - 4 september 2008 16:39

Har fortfarande inte fått bilderna från fotografen och i dag fick jag sms om att han förmodligen inte hinner skicka dem förrän tidigast på måndag :-( Men någon gång i nästa vecka lovade han att jag skulle ha dem! Vill ju gå igenom alla kort, välja u...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se